Covid-19

Covid-19

Beste gast,

In het kader van de Covid-19 pandemie hebben wij onderstaande procedure voor u uitgewerkt om uw verblijf in Hotel Iris zo comfortabel mogelijk te maken. Geen zorgen, Hotel Iris is nog steeds uw tweede thuis waar gezelligheid centraal staat, wij zorgen er simpelweg voor dat u zich nergens zorgen om moet maken, dat u zich welkom en op uw gemak voelt. Alle maatregelen zijn genomen en zullen aangepast worden op basis van de richtlijnen van de Veiligheidsraad en andere overheidsinstanties.

Algemene hygiëne maatregelen

 • Voorafgaand aan de heropening werd het volledige hotel grondig gereinigd en ontsmet.
 • In alle gemeenschappelijke ruimtes wordt ontsmettende hand-gel voorzien.
 • De gezondheid van al onze medewerkers wordt nauwlettend opgevolgd. Bij het lichtste vermoeden van Covid-19 symptomen of contact met een besmet persoon, zal de betreffende medewerker op non-actief gezet worden.

Voor aankomst

 • Stel uzelf op de hoogte van ons Covid-19 reglement zodat u bij aankomst al geïnformeerd bent over de te volgen procedure, wij vragen u om onze richtlijnen altijd en overal na te leven.
 • Wij rekenen op uw medewerking, heeft u ook maar het lichtste vermoeden van Covid-19 symptomen of bent u in contact geweest met een besmet persoon, neemt u dan contact op met het hotel zodat wij uw reservering kunnen annuleren of verzetten.

Check-in/ check-out procedure

 • De kamersleutels worden na elk gebruik ontsmet.
 • Gelieve bij het verlaten van de kamer de ramen goed open te zetten zodat de kamer reeds goed kan verluchten voor de volgende gasten.

Schoonmaak van hotelkamers

 • De kamer werd voor uw aankomst volledig gereinigd en ontsmet. Wij benadrukken dat het niet toegestaan is om zelf met uw eigen producten de kamers te reinigen en ontsmetten. Dit om schade aan onze infrastructuur en vermenging van producten te vermijden. Als dit toch gesignaleerd wordt, zullen de kosten bij u in rekening gebracht worden.
 • Mogen wij u vriendelijk vragen om de kamer te verlaten en niet te betreden als het huishoudingspersoneel aanwezig is.

Ontbijtruimte en bar

 • Wij verwennen u met ons gekende ontbijtbuffet, wij vragen u vriendelijk uw handen te ontsmetten bij het betreden van de ontbijtzaal.
 • De bar en de ontbijtruimte zijn voorzien van een CO2 meter die u inlicht over de luchtkwaliteit.

Minibar

Wegens de Covid-19 maatregelen die ons opgelegd werden door de overheid, zijn wij genoodzaakt om de minibar leeg te laten. U kunt echter nog altijd beroep doen op de receptie indien u toch gebruik wenst te maken van ons drankenaanbod.

Uiteraard bent u van harte welkom in Hotel Iris, wij kijken er alvast naar uit om u te mogen ontvangen in uw tweede thuis. Hopelijk tot snel, samen maken we er een onvergetelijke en bovenal gezellige vakantie van.

Olivier & Michelle

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info